Bent u ervan overtuigd dat de OR onmisbaar is voor de medewerkers? Dan is een Ambtelijk Secretaris ook onmisbaar. Vaak hebben de OR-leden teveel taken en te weinig tijd. Een Ambtelijk Secretaris is onmisbaar voor de efficiënte organisatie van de OR activiteiten. Een extern Ambtelijk Secretaris is een neutraal persoon binnen de OR. Nieuwsgierig naar de voordelen van een Ambtelijk Secretaris voor uw OR? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Een Ambtelijk Secretaris richt zich op het professioneel ondersteunen van de OR. Aangezien het OR-werk het professionele werk is van de ambtelijk secretaris, kan de ambtelijk secretaris alle uitvoerende werkzaamheden op zich nemen. Ongeacht of de OR net van start is of al langer bestaat. Doordat de ambtelijk secretaris het uitvoerende werk overneemt, kunnen de OR-leden zich volledig richten op inhoudelijke vraagstukken. Ook heeft de gekozen OR-secretaris hierdoor meer tijd voor de inhoudelijke kant van het OR-werk. Bovendien kost het minder tijd als één persoon alle uitvoerende werkzaamheden op zich neemt dan dat de OR-leden dat doen in hun beperkte beschikbare tijd.

Daarnaast zorgt de ambtelijk secretaris voor continuïteit in het OR-werk. Terwijl de OR’en vaak om de drie of vier jaar van samenstelling veranderen, blijven de lopende zaken bij de ambtelijk secretaris bekend. Zo kan de nieuwe OR deze makkelijk overnemen in zijn werk en medezeggenschap continueren.

Op zoek naar een onafhankelijk Ambtelijk Secretaris met kennis van de WOR?

Neem dan contact op met ATTENT Business Group voor een persoonlijke kennismaking. www.abgsite.nlAttent Business Group